Le Bar Fondamental Saint-Maur, Pariisi, 14.3.2022

on

Muutama ennakkotiedusteltu paikka matkalla Oberkampfin baarikadulla ei ollut maanantaina auki. La Fine Mousse olisi ollut, mutta vastahan minä kymmenen vuotta sitten kävin siellä. Tämä LBF-ketjun pikkuinen kulmabaarin Oberkampfista yhden kadun pohjoiseen on sentään auki.

Omia, La Brasserie Fondamentalen oluita täällä jopa kymmenen hanoissa, mutta ei toki täällä tehtyjä, kun kuvassa näkyy lähes koko yksihuoneinen baari.

Triple on varsin kiva, aika saippuaisen mausteinen, sitruunaruohomainen, mutta ei liikaa kuitenkaan. Perusrunko kuitenkin vaaleaa karmeliet-toffeeta. Tyylillisesti hyvä kirjo oluita, kaikki kulmat edustettuna. Toinen puoli sitten vierailevia, mm. Ti-Lõn siideri-ipa?

LBF Neipakin oli varsin ok, talusmaista mausteisuutta, mutta aivan uskottava juttu. Alakerran kellarissa oli lisätilaa, mutta ei ikkunattomaan tilaan kukaan halua jos ei ole pakko. Paikka on yläkerrasta jo tällä vajaalla parillakymmenellä hengellä täysi näin maanantaina. Hyvä väli käväistä siis, viikonloppuna tuskin mahtuisi.

Kommentoi