Ministerstwo Browaru, 12.7.2018

on

Vaikuttaa välittömästi Poznanin (n-heittomerkkiä ei Android-näppikseni suostu tarjoamaan, joten olkoon) ykkösmestalta. Moderni, maulla rempattu tila, mutta tehty hillityn rosoiseksi. Tyylikkään quirkyssä etuhuoneessa baari, pari pitkää korkeaa pöytää ja muutama pikkupöytä, taaempana kokonainen sisäpiha aivan täynnä ja sen takana vielä ilmeisesti joku toinen sisätila. Verrattain iso paikka siis, kontrastia pariin pieneen, hämärämpään ja kulahtaneempaan paikkaan on.

Neljätoista hanaa, kaksi ’omaa’. Jopa pari tuontihanaa, eli Stonea, joista Arrogant Blacklashia en nähnyt pelipaikallakaan. Niissäkin kohtuullinen hintataso, mutta kuitenkin lähes kaksinkertainen omatuotantoon. 0,3l pieni lasi niitä kustantaa n. 2,5€, samoissa hinnoissa on muut paikat tässä. Isolle puolen litran oluelle hintaa tulee tyypillisesti 4€, kallein Stone on 7,5€.

Parin tunnin kokemuksella tässä paikassa ja Puolassa kaikkialla oluenjuonti vaikuttaa tasa-arvoiselta toiminnalta, nuoria naisasiakkaita on vähintään saman verran kuin miehiä, mikä on todella harvinainen jakauma oluthommissa. Lyhyen otoksen perusteella vaikuttaa myös että naisia kinnostaa olut melkein enemmän kuin miehiä, mutta kukaan minun lisäksi ei ole yhtään pientä tilannut, se ei vaikuta olevan tapana. Maistiaisia kyllä saa pyytämällä ja niitä otetaan.

Pihan perältä toisesta tilasta löytyi vielä cocktail-baari, mutta siellä hiljaisempaa, valtaosa porukasta haluaa istua ulkona varjoisalla mutta vielä lämpimällä sisäpihalla.

Olutlistan Deer Bearin Sofa King ’haze ipa’ oli ok kevyt-neipa, mutta vähän jäi viimeinen potku puuttumaan. Trzech Kumplin Blackcyl on vähän ohutta mustamallas -osastoa, minusta näissä saisi olla paksuuttakin, jos nyt ei ihan portterimittoihin, mutta kuitenkin.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s