Muted Horn, Berliini, 11.7.

on

Kaupungin kovin olutnörttipaikka on melko kaukana Neuköllnissä. Klunkerkranich -hippiterassi parkkihallin katolla tuli katsastettua samalla kun aurinkokin näyttäytyi kevyen sateen jälkeen. Siellä paskat olutvalikoimat, pullossa sentään Schneider Weissesin Tap 7. 4€ sisäänpääsymaksu mukaanlaskettuna päästiin olutpullolla melkein Suomen hintoihin. Ihan käymisen arvoinen näköalapaikka silti.

Muted Hornissa hanat pelkästään tuontikamaa, nyt Wylamin tap takeover loppumassa, toinen puolikas kanadalaisia ja muutama belgi. Erikoisempaa kamaa kuin muuten kaupungin baareissa.

Pelkistetty baari, jopa askeettinen. Ulkoakin samaa linjaa rakennustyömaan vieressä. Pöytiä on mutta ilta-auringon varjossa jo.

Pitkänmallinen, hämärähkö tila sekalaisella kalustuksella, voi käydä ahtaaksi viikonloppuna. Perällä viritellään futista seinälle.

Asiakaskunta olutturistia, asiointikieli on englanti ja saksaa ei kuule. Paljon menee 9€ vapaavalintaisia maistelulautasia.

Tympeästi perus-neipa-osasto Wylamilta, eli numerot 13 ja 15, loppuivat juuri. Sai näistä vielä lautasen, mutta olisi tässä yhden neipan vielä voinut ottaa. 004 vähän mitätön, ihan ok mutta vaisu. 003 käynyttä nektariinimehua, joka on oikeastaan lämpimänä aika ällöttävää. 002 aika black ipainen strong ale, mukavan pehmeää paahdetta. 008 on eniten sitä neipaa, kunnon humalan aromi, vähän katkeruuttakin ja täyteläinen fiilis. Selvästi paras näistä.

Mainokset

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s